3M Littmann Core Digital Stethoscope 8490 Black Chestpiece

350.00
Uus 3M Littmann Core Digitaalne stetoskoop

3M Littmann® CORE digitaalsel stetoskoobil on Littmanni kardioloogiaklassi stetoskoobi silmapaistev akustika, mugavus ja kvaliteet, mida täiustab võimas digitaaltehnoloogia. Kuulake enesekindlamalt selliste funktsioonidega nagu kuni 40-kordne võimendus ja aktiivne mürasummutus. 3M Littmann CORE Stetoskoop ühendub nutiseadmes Eko tarkvaraga, et visualiseerida, salvestada ja jagada andmeid. 

Üksikasjad:
  •  Ühendab Eko tarkvaraga südameheli lainekujude visualiseerimiseks ja jagamiseks 
  • Kuni 40-kordne võimendus (tippsagedusel, võrreldes analoogrežiimiga) 
  • Aktiivne mürasummutus vähendab soovimatuid taustahelisid
  • Lülitage analoog- ja võimendatud kuulamisrežiimide vahel 
  • Pehme tihendusega kõrvaotsad tagavad suurepärase akustilise tihenduse ja mugav istuvus 
  • Häälestatav kahepoolne roostevabast terasest rinnatükk avatud või suletud kellaga 
  • Mõeldud kasutamiseks täiskasvanutel ja lastel
  • FDA-sertifikaadiga ja HIPAA-ga ühilduv 
  • USB laadijaga
FDA-sertifikaadiga 3M Littmann CORE stetoskoop vahetab analoog- ja võimendatud stetoskoobi kuulamisrežiimid, et saaksite hindamiste ajal kuulata nii, nagu soovite. Häälestatava diafragma tehnoloogia – 3M leiutis – võimaldab kuulda erineva sagedusega helisid, lihtsalt reguleerides survet rinnakorvile. Madala sagedusega helide kuulmiseks hoidke rinnatükki patsiendile kergelt vajutades; kõrgema sagedusega helide kuulmiseks vajutage veidi tugevamalt.
3M Littmann CORE stetoskoop töötab koos Eko tarkvaraga iOS- ja Android-seadmetes, andes teile HIPAA-ühilduva võimaluse 15-, 30-, 60- või 120-sekundiliste salvestuste salvestamiseks ja märkuste tegemiseks turvalisel armatuurlaual. Looge südamehelide raamatukogu, et jälgida haiguse progresseerumist või haridust ning jagada salvestisi turvaliselt kolleegidega. 3M Littmann CORE stetoskoopi saab kasutada koos Eko tehisintellektiga, et aidata müra tuvastada (tehisintellekti ostetakse eraldi).
Pange tähele, et 3M Littmann CORE digitaalse stetoskoobi garantiiaeg on 2 aastat.

Rohkem stetoskoobist võib leida informatsiooni siit: https://www.littmann.com/3M/en_US/littmann-stethoscopes/advantages/core-digital-stethoscope/