Littmann Cardiology IV Stethoscope 6156 Plum Tube

225.00
Stetoskoop 3M ™ Littmann® Cardiology IV ™ on mõeldud kliinikutele, kes vajavad silmapaistvat akustilist jõudlust koos erakordse mitmekülgsusega. Selle uuenduslik disain pakub üheosalist häälestatavat membraani rindkere mõlemal küljel.
Mitmekülgne kahepoolne rindkere täiskasvanute ja laste auskultatsiooniks.
Häälestatav membraan: kuulke kõrge või madala sagedusega helisid, reguleerides kergelt rindkere survet.
Kahevalumeniline torustik: kaks helirada ühes torus välistab traditsiooniliste topelttorude hõõrumismüra.
Järgmise põlvkonna torud kestavad kauem ja peavad plekke vastu. Pole valmistatud looduslikust kummist lateksist või ftalaatplastifikaatoritest.
Peakomplekti saab individuaalse sobivuse ja mugavuse jaoks hõlpsasti reguleerida. Nurga all olevad kõrvatorud joonduvad kõrvakanalitega.
Oodake tugevat jõudlust 9+ hinnanguga skaalal 1–10

Stetoskoop 3M ™ Littmann® Cardiology IV ™ on selle ameti ühe tunnustatuma stetoskoopi järgmine põlvkond, mis pakub paremat akustilist jõudlust ja kõrgsageduslike helide paremat kuuldavust (täiskasvanute pool, kindel rõhk). Selle iseloomulikul karikakujulisel rinnakorvil on mõlemal küljel häälestatavad membraanid, mis tagavad silmapaistva akustilise jõudluse, diagnostilise mitmekülgsuse ja mugavuse täiskasvanute ja laste raviks. Rinnakorvi pediaatriline külg muutub traditsiooniliseks avatud kellaks, eemaldades häälestatava membraani ja asendades selle kaasasoleva mittekülmuva kellamuhvliga. Nii rinnakorvi täiskasvanute kui ka laste külgedel on üheosalised membraanid, mida on lihtne eemaldada, kinnitada ja puhastada, kuna pinnad on siledad ja pragudeta. Häälestatav membraanitehnoloogia - 3M leiutis - võimaldab arstidel kuulda erinevaid sagedushelisid, reguleerides lihtsalt rindkere survet. Madalsagedushelide kuulmiseks hoidke rindkerest kerget survet; vajutage veel veidi, et kuulda kõrgema sagedusega helisid. See ajasäästlik funktsioon võimaldab arstil patsiendile keskenduda, samas kui külmavaba äär pakub patsiendile mugavust. Peakomplekti pinget saab pea suuruse ja mugavuse jaoks hõlpsasti reguleerida, pigistades kokku või tõmmates kõrvaklappe lahti. Kinnitatavad, pehmete tihenditega kõrvatipud vastavad üksikutele kõrvadele, tagades suurepärase akustilise tihendi ja mugava sobivuse. Maapinnad kinnituvad kindlalt kõrvatoru otstele ja vajavad turvalisuse huvides nende eemaldamiseks märkimisväärset pingutust. Kahevalumeniline toru ühendab ühes torus kaks helirada, välistades traditsiooniliste topelttorude tekitatava hõõrdumismüra. See funktsioon võimaldab kliinikul kuulda patsiendi helisid vähem häirides. Elastsed järgmise põlvkonna torud säilitavad oma kuju ja paindlikkuse ka pärast tihedat taskusse voltimist. See tagab stetoskoobi eluea pikenemise tänu paremale vastupidavusele naha õlidele ja alkoholile ning vähem tõenäoliselt plekke. Järgmise põlvkonna toru.