Birki Air Antistatic

70.00

Ohutus ja mugavus kõik ühes: Birki Air Antistatic mudel on üks klassikalistest ja populaarseimatest mudelitest meie puukingade valikus. See antistaatilisest polüuretaanist valmistatud ummistus, mis on tuvastatav kõrgendatud vormi järgi, pakub maksimaalset ohutust ja tuge. Kinga esiosa suured õhu sisselaskeavad hoiavad jala kliima püsivalt värskena. Algne BIRKENSTOCK PU jalatald toetab jala loomulikku anatoomiat, hoides ära kehahoia ja liigesekahjustused ning lihaste väsimuse. Vajadusel saab seda asendada ja sarnaselt ummistusele on selle antistaatiliste omaduste osas katsetatud. Ummistus on õli- ja rasvakindel. Kummist saab pesta temperatuuril kuni 80 ° C, eemaldatavat alust saab pesta temperatuuril kuni 60 ° C ja tõhusalt desinfitseerida.

Eemaldatav, anatoomilise kujuga PU-alus, antistaatiline ja pestav temperatuuril kuni 60 ° C
Materjal: PU (polüuretaan) külgmiste õhu sisselaskeavadega
Talla vooder: mikrokiud
Tald: PU (polüuretaan), antistaatiline
Antistaatilised omadused

Materjal
Ülemine: polüuretaan
Polüuretaan, tuntud ka kui PU, on sünteetiline materjal, mis sobib ideaalselt kasutamiseks välitingimustes. Materjal on vetthülgav ja mustuskindel ning seda on äärmiselt lihtne hooldada.
Jalamaterjali materjal: polüuretaan
Polüuretaan, tuntud ka kui PU, on sünteetiline materjal, mis sobib ideaalselt kasutamiseks välitingimustes. See on vetthülgav ja mustuskindel ning seda on väga lihtne hooldada.