Super-Birki

65.00
Super Birki lai valik värve muudab selle väga mitmekülgseks kasutamiseks kõikvõimalikes töö- ja eraseadetes. See veekindlast ja mustust hülgavast polüuretaanist valmistatud kompaktne king on ka õli- ja rasvakindel. See eriti elastne materjal on pestav temperatuuril kuni 80 ° C ja seda saab tõhusalt desinfitseerida. Selle vastupidavus ja hügieenilised omadused muudavad selle ideaalseks köögi, meditsiinikeskkonna ja toiduainetööstuse jaoks - samas kui see võib ühtviisi olla praktiline aiakamber. Anatoomilise kujuga korgist lateksist vooder on vooderdatud niiskust imava kangaga. Selle saab hõlpsaks puhastamiseks eemaldada ja seda saab pesta temperatuuril kuni 30 ° C. Kõik Super Birki mudelid on sertifitseeritud vastavalt standardile EN ISO 20347: 2012 OB E (kategooria SRC).
Eemaldatav anatoomilise kujuga kork-lateksist sisetald, mida saab pesta temperatuuril kuni 30 ° C
Materjal: PU (polüuretaan)
Tugev vooder: kangas
Tald: PU (polüuretaan), libisemiskindel, õli- ja rasvakindel
Sertifitseeritud tööjalatsid vastavalt standardile EN ISO 20347: 2012 OB E (SRC kategooria)

Materjal
Ülemine: polüuretaan
Polüuretaan, tuntud ka kui PU, on sünteetiline materjal, mis sobib ideaalselt kasutamiseks välitingimustes. Materjal on vetthülgav ja mustuskindel ning seda on äärmiselt lihtne hooldada.
Sisetald: mikrokiud
Mikrokiud on väga peened sünteetilised kiud, mis on äärmiselt pehmed ja kuju hoidvad. Kuna need ei sisalda loomseid saadusi, kasutatakse neid muuhulgas ka vegantoodetes tallaaluste vooderdamiseks.
Sisetalla materjal: kork
Kork on jätkusuutlik materjal, mis ekstraheeritakse korgitammest koorekihist. See looduslik toode on isoleeriv ja pakub väga head pehmendust.
Välistald: polüuretaan
Polüuretaan, tuntud ka kui PU, on sünteetiline materjal, mis sobib ideaalselt kasutamiseks välitingimustes. See on vetthülgav ja mustuskindel ning seda on väga lihtne hooldada.