Profi-Birki

70.00

BIRKENSTOCK töötas välja Profi Birki, et pakkuda täiuslikku haarduvust ja kindlat jalakäimist peaaegu igas töökeskkonnas. Tõstetud kannaosa ja pikendatud esiosaga ümbritseb see kogu jalga ja soodustab loomulikku veerevat liikumist igal sammul. Mittelibisev PU tald osutub ideaalseks lahenduseks eelkõige siledatel põrandapindadel. Profi Birki on parim valik haiglate, toiduainetööstuse ja köökide pikaajaliste töötajate seas. Selle kinnitavad ka selle silmapaistvad hügieenilised omadused: õli- ja rasvakindel puuking on pestav temperatuuril kuni 80 ° C, eemaldatava PU-talda saab pesta temperatuuril kuni 60 ° C ja seda saab ka desinfitseerida. Kõik Profi Birki mudelid on sertifitseeritud vastavalt standardile EN ISO 20347: 2012 OB E (SRB kategooria).

Eemaldatav anatoomilise kujuga PU-tald, pestav kuni 60 ° C juures
Materjal: PU (polüuretaan)
Tugev vooder: kangas
Tald: PU (polüuretaan), libisemiskindel, õli- ja rasvakindel
Sertifitseeritud tööjalatsid vastavalt standardile EN ISO 20347: 2012 OB E (SRB kategooria)

Materjal
Ülemine: polüuretaan
Polüuretaan, tuntud ka kui PU, on sünteetiline materjal, mis sobib ideaalselt kasutamiseks välitingimustes. Materjal on vetthülgav ja mustuskindel ning seda on äärmiselt lihtne hooldada.
Sisetald: mikrokiud
Mikrokiud on väga peened sünteetilised kiud, mis on äärmiselt pehmed ja kuju hoidvad. Kuna need ei sisalda loomseid saadusi, kasutatakse neid muuhulgas ka vegantoodetes tallaaluste vooderdamiseks.
Sisetalla materjal: polüuretaan
Polüuretaan, tuntud ka kui PU, on sünteetiline materjal, mis sobib ideaalselt kasutamiseks välitingimustes. Materjal on vetthülgav ja mustuskindel ning seda on äärmiselt lihtne hooldada.
Välistald: polüuretaan
Polüuretaan, tuntud ka kui PU, on sünteetiline materjal, mis sobib ideaalselt kasutamiseks välitingimustes. See on vetthülgav ja mustuskindel ning seda on väga lihtne hooldada.