Boston SL

113.00
BIRKENSTOCK Boston ummistus on tõeline klassika, mida saab hõlpsasti aastaringselt kanda. Tänu oma kahele komponendile soodustab tald stabiilsust ja mugavust. See sisaldab pehmendavat EVA-talda ja ehtsast kummist libisematut välistalda. Pealismaterjal on valmistatud kvaliteetsest pehmest looduslikust nahast.
Anatoomilise kujuga kork-lateksjalg
Ülemine: looduslik nahk
Talla vooder: seemisnahk
Tald: libisemiskummist ja EVA tald
Üksikasjad: üks rihm koos individuaalselt reguleeritava metallist tihvtpandlaga; kahekomponendiline tald EVA-st ja kummist

Materjal
Ülemine: looduslik nahk
Loodusliku naha tunneb ära töötlemata pinna järgi.
BIRKENSTOCK ei käsitle sihilikult pinnateri ja muid iseloomulikke tunnuseid. BIRKENSTOCK kasutab pealismaterjalina tugevat nahka paksusega 2,8 kuni 3,2 millimeetrit.
Sisetald: seemisnahk
Nahale õrn paindlik nahavooder istub pehmelt vastu teie jalga ja kohandub selle kontuuriga. Avatud aukudega ja seega väga hingav pind tagab mugava jalakliima ka raskema füüsilise koormuse korral.
Jalamaterjali materjal: kork
Kork on jätkusuutlik materjal, mis on ekstraheeritud korgitammest koorekihist. See looduslik toode on isoleeriv ja pakub väga head pehmendust.
Välistald: ülihea haarduvus
Ülihaarduv tald koosneb kahest komponendist: libisemiskindlast, õli- ja rasvakindlast välistaldast kummist ning lööki neelavast kesktaldast, mis on valmistatud kergest, painduvast EVA-st.