Tokio SL

113.00
Tokio Super Gripiga arendas BIRKENSTOCK ummistuse ametitele, mis nõuavad kandjatelt ja nende jalgadelt palju vastupidavust. Selle Super Grip tald annab ideaalse veereva liikumise ja on libisematu. EVA padjadest valmistatud vahetald igal sammul. Spetsiaalne kummist turvis tagab käegakatsutava kindlusealuse. Seda stabiilsust suurendab veelgi reguleeritav seljarihm. Seda hindavad meditsiinitöötajatel, köökides töötavad töötajad ja teenindavad töötajad, kes kõik veedavad sageli tunde jalgadel. Tokio Super Gripi talla libisemiskindlus on testitud vastavalt standardile EN ISO 20347: 2012.
Anatoomilise kujuga kork-lateksjalg
Ülemine: sile nahk
Talla vooder: seemisnahk
Tald: EVA pehmendatav libisematu, õli- ja rasvakindla kummist välistald
Üksikasjad: individuaalselt reguleeritavad metallist tihvtpandlad
Libisemiskindlus testitud vastavalt standardile EN ISO 20347: 2012 (kategooria SRA)

Materjal
Ülemine: looduslik nahk
Loodusliku naha tunneb ära töötlemata pinna järgi.
BIRKENSTOCK ei käsitle sihilikult pinnateri ja muid iseloomulikke tunnuseid. BIRKENSTOCK kasutab pealismaterjalina tugevat nahka paksusega 2,8 kuni 3,2 millimeetrit.
Sisetald: seemisnahk
Nahale õrn paindlik nahavooder istub pehmelt vastu teie jalga ja kohandub selle kontuuriga. Avatud aukudega ja seega väga hingav pind tagab mugava jalakliima ka raskema füüsilise koormuse korral.
Jalamaterjali materjal: kork
Kork on jätkusuutlik materjal, mis on ekstraheeritud korgitammest koorekihist. See looduslik toode on isoleeriv ja pakub väga head pehmendust.
Välistald: ülihea haarduvus
Ülihaarduv tald koosneb kahest komponendist: libisemiskindlast, õli- ja rasvakindlast välistaldast kummist ning lööki neelavast kesktaldast, mis on valmistatud kergest, painduvast EVA-st.