Milano ESD

79.00
Milano rihma sandaal koos lisavõimalustega kasutamiseks ESD piirkondades on suurepärane valik igapäevases töökeskkonnas. Püsiva õrna tühjenemise tagab ESD-aluse ja spetsiaalselt välja töötatud talla kombinatsioon. Seetõttu on tundlikud osad kaitstud. Reguleeritavad rihmad takistavad pahkluu keerdumist ning hoiavad liigesed ja lihased liikvel ka pikkadel tööpäevadel. Kõiki BIRKENSTOCK ESD mudeleid testitakse vastavalt standardi EN 61340 nõuetele ja need vastavad ESD nõuetele 1,0 × 105 kuni 3,5 × 107 oomi.
Anatoomilise kujuga korgist-lateksist jalg ESD versioonis
Ülemine: sile nahk
Üksikasjad: individuaalselt reguleeritav metallist tihvtpannal
Talla vooder: seemisnahk
Tald: EVA välistalla pehmendamine ESD versioonis
ESD kaitse testitud vastavalt standardile EN 61340

Materjal
Ülemine: Birko-Flor
Birko-Flor on valmistatud kergesti hooldatavast ja hügieenilisest PVC-st, mis on seestpoolt vooderdatud pehme, hingava fliisikihiga. See kvaliteetne materjal on nahale väga õrn ja mugav ning samas ka vastupidav.
Sisetald: seemisnahk
Nahale õrn paindlik nahavooder istub pehmelt vastu teie jalga ja kohandub selle kontuuriga. Avatud aukudega ja seega väga hingav pind tagab mugava jalakliima ka raskema füüsilise koormuse korral.
Jalamaterjali materjal: kork
Kork on jätkusuutlik materjal, mis on ekstraheeritud korgitammest koorekihist. See looduslik toode on isoleeriv ja pakub väga head pehmendust.